Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

12. februar 2015:

News Widget
Generel beskrivelse:

Se eksempel...

Anvendelse:

Filen newsWidgetIframe.asp er en lille fil, der er beregnet til at køre i en iFrame på en vilkårlig side. Det betyder at der kan vises

  • Dato for nyheden,
  • Nyhedens overskrift,
  • Nyhedens forfatter.

Hvis du angiver et News Widget Image i selve nyheden, indsættes filen i et 4:3 format på 80 px i bredden og 60 px i højden. Hvis der ikke indsættes grafik/billede, så bliver teksten blot venstrestillet. Hvis bare én af nyhederne indeholder grafik, så vil de øvrige nyheder automatisk rykke 80 px mod højre for at gøre plads til nyheden med grafik.

For at anvende modulet skal der laves en iFrame hvori filen kan køres fra. Den letteste måde at gøre det på er ved at indsætte den via en skabelon (template), som du finder i pakken med ekstra skabeloner. Filen med de 20 ekstra skabeloner kan hentes via www.help.g-link.dk Download Center. Filen hedder admin_add_templates.asp

Hvis du selv vil indsætte din iFrame manuelt, så er der herunder et eksempel på koden til en iFrame med en bredde på 480 px og en højde på 320 px:

<iframe width="480" height="320" frameborder="0" scrolling="no" sandbox="" seamless="seamless" src="/newsWidgetIframe.asp"></iframe>

Du kan selv eksperimentere med bredden og højden, så den passer til dine formål.

 

Tips & Tricks:

Man kan ændre udseendet af iFrame'ens indhold med almindelige styles.
Klassen du skal referere til hedder "newsWidget", så du kan lave dit eget layout ved at indsætte en brugerdefineret klasse i Stil Assistentens "Custom" sektion. Prøv f.eks. at indsætte nedenstående klasse:

.newsWidget
{
font-family: tahoma, arial, sans-serif;
color: #123;
font-size: 0.9em;
}

Det giver en skrift uden "fødder" og som er lidt mindre end standard-teksten på 1.0em. Farven er nærmest petroliums-blå.

Hvis du vil have flere eller færre end tre nyheder, så åbn filen newsWidgetIframe.asp og ret variablen newsNum i linje 4.
Standardværdien er sat til "newsNum = 3".

Written by Anders T. NielsenNews ID: 57

Return to News Index...